Prijzenpakket

Bekijk hier de prijzen die je kan winnen door plaats te nemen in een LMP1 auto en een ronde over Le Mans te rijden.

HOOFDPRIJS – Snelste tijd algemeen klassement

 TWEE WEEKENDPASSES VOOR DE F1 BELGIUM GRAND PRIX 2018 inclusief overnachting op zaterdag 25 augustus

In het weekend van 24 – 26 augustus 2018 staan de Belgische Ardennen in het teken van de 76e grote prijs van België. Op het circuit Spa-Francorchamps strijden Mercedes, Ferrari en Red Bull om de titel in de koningsklasse van de autosport.

Jij bent er dit jaar weer live bij!

2e prijs – Tweede tijd algemeen klassement

DRIVING EXPERIENCE VOOR TWEE PERSONEN OP CIRCUIT ZANDVOORT

De Driving Experience op Circuit Zandvoort biedt een bomvol programma aan bloedstollende race ervaringen. Rijd zelf onder meer in een Porsche 911 en een Formule RP1. Bovendien mag je een rondje mee-driften met de beste driftcoureurs van Nederland over Circuit Zandvoort.

3e prijs – Derde tijd algemeen klassement

KARTARRANGEMENT VOOR TIEN PERSONEN OP EEN KARTBAAN NAAR KEUZE IN NEDERLAND

Laat je bloed sneller stromen tijdens een kart experience op één van de 53 kartbanen die Nederland rijk is. Want wat is er nou leuker dan samen met je vrienden of collega’s te strijden om het podium? Jij kiest de datum, locatie en deelnemers!

 

DAGWINNAAR – Snelste tijd op jouw locatie*

KARTARRANGEMENT VOOR TWEE PERSONEN

Zet jij de snelste tijd in jouw vestiging? Dan ga je samen met de andere dagwinnaars in jouw regio lekker een middag karten! Ronkende motoren en verbrand rubber… laat je bloed sneller stromen en ervaar het échte racen in een kart.

*rij jij ook één van de drie snelste tijden in het algemeen klassement? Dan gaat deze dagwinnaarsprijs naar de nummer twee van de vestiging. Zie ook de actievoorwaarden.

 

FACEBOOK WINNAARS – Leukste 5 Facebook berichten

KARTARRANGEMENT VOOR TWEE PERSONEN

Heb jij meegedaan met de Speed of Light challenge van TRILUX? Deel dan jouw tijd en foto op Facebook met de hashtag #speedoflight. Onder de leukste berichten verloten wij 5x een kartarrangement voor twee personen.