Hoogwaardige LED-lichtlijnen én kostenbesparing in een handomdraai

Tel de gereedschapsloze montage en scherpe prijs daarbij op en er is eigenlijk geen reden meer waarom u niet zou kiezen voor C-Line LED van TRILUX.

Een kostenefficiënte en ongecompliceerde verlichtingsoplossing met excellente prestaties, dat is precies wat een industriële of logistieke omgeving nodig heeft.

Door de enorme keuze aan verschillende lichtstromen en optieken biedt de C-Line LED flexibiliteit en optimaal visueel comfort in industriële en logistieke ruimtes. Goede verlichting is van essentieel belang voor een comfortabele en veilige werkomgeving. Daarnaast zorgt de nieuwste led-technologie voor een korte terugverdientijd. Tel de gereedschapsloze montage en scherpe prijs daarbij op en er is eigenlijk geen reden meer waarom u niet zou kiezen voor C-Line LED van TRILUX.

Claim uw extra meters

Daar bovenop is de C-Line LED nu extra aantrekkelijk geprijsd voor installateurs, zodat niet alleen de eindgebruiker het maximale uit het lichtsysteem haalt. Tot en met 31 juli 2018 ontvang je namelijk bij iedere 10 meter 1 meter gratis C-Line LED lichtlijn. De geclaimde extra meters blijven het hele jaar 2018 geldig.

Kijk op extrameters.nl om direct een aanvraag te doen